La cita del dia


“En els moments de crisi, només la imaginació és més important que el coneixement”
Albert Einstein

dimecres, 19 de maig del 2010

La Real Societat Espanyola de Química premia a un carcaixentí



Enrique García-España Monsonís, natural de Carcaixent i que conta amb una fructifera i interessant activitat investigadora ha estat guardonat per la RSEQ (Real Academia Espanyola de Química).

En l'actualitat es professor del Departament de Química Inorgànica i membre de l’Institut de Ciència Molecular de la Universitat de València.

La seua activitat de reserca en el món de la química ha passat per diferents camps, disseny de mimètics enzimàtics, construcció de sensors i sondes moleculars per al reconeixement d’anions, cations i espècies neutres d’interès biològic i/o mediambiental, síntesi d’agents de contrast amb aplicació en el camp de la ressonància magnètica d’imatge, disseny de molècules netejadores, obtenció de nanopartícules funcionalitzades amb aplicació en el camp dels nanomaterials, i desenvolupament de nous agents terapèutics amb activitat antiparasitària, antiinflamatòria o antitumoral.

Cal destacar que en aquest moments és un punt de referència en l’àrea de la Química Supramolecular, especialment en preparació de macrocicles i en la seua caracterització termodinàmica i espectroscòpica.

Per a més informació clickeu sobre el títol de l'entrada que vos conduirà a la web de l'Equip de Química Supramolecular

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada