La cita del dia


“En els moments de crisi, només la imaginació és més important que el coneixement”
Albert Einstein

dilluns, 21 de juny del 2010

Notes de tall


Per fer-te una idea de les posibilitats d'entrar en determinats graus universitaris segons la nota de tall que calcules que pots aconseguir, clicka sobre el títol d'aquesta entrada i fes un passeig per les universitats espanyoles de la mà del ministeri d'educació.
L'admissió a les titulacions oficials de les Universitats de la Comunitat Valenciana és un procés a través del qual es distribueixen les places ofertades cada curs entre les persones que sol·liciten la plaça i compleixen algun dels requisits d'accés. Aquest procediment inclou tant les proves i acreditacions per a l'accés com la sol·licitud i assignació de les places.

2 comentaris:

  1. Ernest:

    eii tinc dubtes
    1r kin dia diran les notes de les reclamacions?
    2n si hi modificacions, tindran q donar-nos unes noves targetes. A on ens les donarien?? en l'institut o en valencia? Si es en valencia, en kina universitat?
    3r es pot fer la preinscripcio sense saber les notes de la reclamació?
    4t la data de termini per a presentar la preinscripció en l'institut ja ha acabat?
    5é si faig la preinscripció en una altra comunitat se pot enviar la informació necessària (fotocòpia targeta, dni...) per correu o se te q presentar personalment?

    GRACIES, el segon dubte es el més important

    ResponElimina
  2. A vore Ernest anem pas a pas:

    1º.- Segurament entre el dilluns i dimarts de la setmana que vé.
    2º.- Si senyor, emetran unes noves targetes, generalment les arrepleguen els alumnes en la universitat, en el teu cas, edifici del rectorat de la UPV.
    3º.- Pots fer la preinscripció i fins i tot validar-la, el que no pot fer és lliurar-la en el centre, com tens temps fins al 5 de juliol, si te canvien la nota el dia que arreplegues la targeta de la PAU nova pots lliurar en la universitat la preinscripció.
    4º.- Esta per a mí es més dificil, crec que finalitza el dilluns però no ho tinc clar, caldria que ho preguntares en secretaria, perquè aixó no ho se, en teoria deurieu saber-ho vosaltres o vos ho deurien d'haver dit en arreplegar la targeta, com tots els anys.Però fins el 5 si se segur que és el plaç per lliurar-la a la universitat. Així i tot no l'esgotes, quan arreplegues la nova targeta, lliura-la.
    5º.- Depen del districte universitari, aixó deus ho deus consultar quan fas la preinscripció telemàtica a cada districte, en cada lloc podem demanar-te una cosa. El millor es que ompligues les preinscricions d'allò que t'interessa i crides per telèfon.

    ResponElimina