La cita del dia


“En els moments de crisi, només la imaginació és més important que el coneixement”
Albert Einstein

dilluns, 29 de març del 2010

Joves científics espanyols a l'estranger


Els joves científics espanyols que actualment es troben desenvolupant la seua carrera professional a l'estranger, en la seua majoria als Estats Units o bé en altres països europeus, han posat de manifest, que és "difícil" tornar a Espanya perquè les condicions laborals difereixen "molt" de les que es troben en altres països i, a més, suposen "un pas enrere" en la seua trajectòria investigadora, en trobar-se amb un estatus inferior del que disposen en els centres estrangers.
En la trobada anual de joves investigadors fora de les fronteres espanyoles, organitzada pel Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC)un total de 23 científics han exposat l'estat actual dels seus treballs en matèries com biologia molecular, cel•lular, immunologia, virologia,microbiologia i genètica.

Tots ells coincideixen en que les oportunitats per a la tornada,són més bé poques. Hi ha molt poca oferta a Espanya i és difícil, sobretot per als joves que vam començar fa temps, i més encara en els anys que es presenten.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada