La cita del dia


“En els moments de crisi, només la imaginació és més important que el coneixement”
Albert Einstein

diumenge, 7 de març del 2010

Dia Internacional de la Dona



Demà 8 de març de 2010, farà un segle que es celebra el Dia Internacional de la Dona Treballadora, arrel de la Conferència Internacional de les Dones Socialistes, reunides en Copenhague en 1911, i a proposta de la dirigent comunista alemanya Clara Zetkin.



Les alumnes i els alumnes d’EDMA de 3r d’ESO de l’IES Arabista Ribera de Carcaixent des del treball colze a colze, des de la pluralitat, i per la continua lluita de un món més just, equilibrat i solidari, en el que les dones i els homes tinguem el mateix pes en la societat actual; volem fer arribar la nostra veu, animant a totes les instàncies des del poder polític fins a l’educatiu a que fusionen el seu esforç per arribar a aconseguir una gran fita, una societat paritària, on dones i homes treballem conjuntament per ella.



Perquè la igualtat no pot ser sols un deixos molts escaparates, sinó un indicador d’una societat madura que ha entès que qualsevol tipus de desigualtat per qüestió de sexe no ens porta a cap lloc. Es per aixó, que hem de lluitar tots i cadascun de nosaltres, per la igualtat efectiva de drets entre sexes i cultures, i rebujar tot tipus de discriminació.



Des d’aquest lloc recordar també a la primera directora del Institut de la Dona, Carlota Bustelo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada