La cita del dia


“En els moments de crisi, només la imaginació és més important que el coneixement”
Albert Einstein

dimarts, 30 de març del 2010

Darwin i Noé


Estimat amic,
Tinc a mà el teu llibre preferit i estic rellegint el conté que més t’agrada:

“ I va dir Yavé: Esborraré als homes que he criat de sobre la terra, des de l’home fins a les besties, i fins els rèptils i les aus del cel, perquè en penedís d’haver-los fet ( Gènesis, 6,7)”

A la Bíblia hi ha diferents ocasions en les que al teu Senyor Yavé, se li’n va la testa , amb conseqüències generalment nefastes. Aquest del Diluvi és, probablement, el cas més terrible. L’ infinitament savi Déu, cabrejat amb els humans, es penedeix d’haver-los creat. Tan gran és el disgust que té que pren una decisió demencial: arrasar el planeta i assassinar a tot ésser viu.
¡Quina idea més simpàtica¡ Efectivament, menys Noé i la seua família, tota la gent de la terra mor ofegada. Homes, dones, ancians i innocents xiquets, tots sofreixen una mort que podem suposar angoixosa i horrible. Per no parlar dels animals: trilions de pobres besties incapaços de portar-se mal perquè no saben el que fan.

“ I va morir tota la carn que és mou sobre la Terra, així com d’aus com ramat i de besties, i tot rèptil que s’arrastra sobre la terra, i tot home (Gènesis, 7, 21)”

Està clar que ha Yavé se li van creuar el cables. Però fou un accés de bogeria transitòria, sols li va durar sis mesos.

Ernesto Camarena. “El creacionismo ¡vaya timo!. Editorial Laetoli

Ací tens un extracte del capítol primer del llibre de lectura recomanat per a recuperar els continguts treballats a classe en la unitat de 8 d’Evolució. Cal lliurar el dossier i fixes de la lectura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada