La cita del dia


“En els moments de crisi, només la imaginació és més important que el coneixement”
Albert Einstein

dissabte, 20 de març del 2010

2010 Any Internacional de la Biodiversitat Biològica



La diversitat biològica és la pòlissa d'assegurança per a la supervivència de la nostra espècie, a més de ser l'element fonamental per que la naturalesa segueisca proporcionant els béns que necessitem (aliments, energia o medicines).



A través de l'Any Internacional de la Biodiversitat , aquest any 2.010 s'espera que l'ésser humà reflexione i conega els objectius de les organitzacions que treballen a tot el món per salvaguardar la biodiversitat.
Els objectius que es pretenen aconseguir al llarg de l'Any Internacional de la Biodiversitat 2010, són els següents:

1º.- Millorar la consciència pública sobre la importància de salvaguardar la diversitat biològica i també sobre les amenaces subjacents a la biodiversitat.

2º.- Augmentar la consciència dels èxits per salvar la diversitat biològica que ja han estat realitzats per les comunitats i els governs.

3º.- Encoratjar a les persones, les organitzacions i els governs a prendre les mesures immediates necessàries per aturar la pèrdua de la biodiversitat.

4º.- Promoure solucions innovadores per reduir les amenaces a la biodiversitat.

5º.- Inicia el diàleg entre les parts interessades per aconseguir les mesures necessàries que s'han d'adoptar, en el període posterior a 2010.


Si esteu interessats i voleu més informació sobre aquest tema, clickeu sobre el títol d'aquesta entrada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada