La cita del dia


“En els moments de crisi, només la imaginació és més important que el coneixement”
Albert Einstein

divendres, 11 de desembre del 2009

¿Què és Bolonia?

¿Tens cinc minuts? Doncs escolta al Degà de la Universitat de Vigo, resulta aclaridor per poder entendre el Plà Bolonia, a més de compendre per on van les noves línies en el món de l'educació.

1 comentari:

  1. Es molt divertit, el Degà de Biologia de la Universitat de Vigo. Gran part del que diu és veritat, però... jo pense que la reforma de Bolonia pot utilitzar-se per fer altres coses. Com sempre depén amb qui et trobes. La universitat espanyola està molt malament i necessita d'una reforma. Sí t'explicara el fan alguns companys/es del professorat de la Universitat montaríeu una manifestació per vindre i tirar-nos pedres. Alguns poden aprofitar la reforma per fer el que diu el degà. Però puc dir-te que en la nostra facultat, la de socials de la Universitat de València, intentem (puc dir-ho perquè soc el videgà responsable) utilitzar la reforma en un sentit totalment contrari. Amb baralles continues amb els altres, això sí. Però el que no tenia sentit era deixar la Universitat com estava. I com sempre, et trobes enfront als de sempre, els elitistes, els que volen incrementar els processos de diferenciació i distinció social, els que no diuen tota la veritat per jugar amb avantatges... Bé, no m'enrolle més. Si voleu, podem montar una taula redona a l'institut. El que volia fer constar és que pense que no es pot fer una desqualificació general del procés de reforma de Bolonia, que es pot fer una crítica constructiva: a mi m'ha permés, en Sociologia, millorar coses eren impresentables.
    PS.: està molt bé el blog, enhorabona; fa temps jo en portava un sobre política i identitat (politicaiidentitat.blogspot.com)

    ResponElimina