La cita del dia


“En els moments de crisi, només la imaginació és més important que el coneixement”
Albert Einstein

divendres, 4 de maig del 2012

AVEPMA



Voldria que aquesta entrada servirà per felicitar a un grups d’alumnes de Ciències Ambientals de la UNED que han estat capaços, i mira que això costa, de generar entre tots l’Associació Valenciana d’Estudiants i Professionals del Medi Ambient , AVEPMA ; que encara que va nàixer a finals del 2011, hui en dia i des de fa ben poc compta amb la seua pròpia pàgina on es poden seguir les iniciatives que duen a terme.

Com a professor de molts d’ells, em complau vore com en aquests moments on la crisi econòmica pot i vol passar pàgina a les qüestions mediambientals, encara hi ha un bon grapat de gent sobre la que aquests temes susciten i desperten interés.

 Aquesta és sense cap dubte, una porta més, oberta cap a l’esperança de noves actituds que ens ajuden a tots, i a la societat en el seu conjunt, a cercar nous objectius conductuals, per tal de deixar a les generacions vinents actituds molt més respectuoses amb el planeta en el que vivim.

Esperem que aquesta iniciativa ens ajude a:

 1º.- Millorar la insuficient informació entre la població envers l’educació mediambiental.

2º.- Fomentar el interès creixent que hui en dia hi ha al carrer al voltant dels temes mediambientals

 3º.- Formar persones solidaries amb el patrimoni natural del nostre planeta Terra.

Per visitar-la i conèixer les activitats que realitzen, sols deus fer un click en la següent entrada, així i tot tens un enllaç permanent des d’aquest blog en els enllaços d’interès.

1 comentari:

  1. Hola Soro, las palabras que nos dedicas en esta entrada son para nosotros una fuente de ánimo e inspiración. Por eso creo que hablo en nombre de todos los miembros de AVEPMA cuando te digo: MUCHAS GRACIAS SORO!!!

    ResponElimina