La cita del dia


“En els moments de crisi, només la imaginació és més important que el coneixement”
Albert Einstein

diumenge, 15 de gener del 2012

Per la casella de suport a la Ciència a la Declaració de la Renda




Es tracta d'una acció promoguda pel científic espanyol Miguel Angel de la Fuente Frechoso, amb ella s'intenta posar de manifest la situació, més que absurda, a la qual ha arribat la ciència, la investigació, els científics i  les científiques al nostre país.

Com podem veure gairebé tots els dies en la premsa, els ERE han arribat a les plantilles d'investigadors i científics, molts d'ells punters en línies d'investigació a nivell mundial. Fa unes setmanes, a València, els crespons negres ens recordaven la caiguda d'un dels grans, el CIPF.

Que lamentable és que tingam que recolzar una proposta com aquesta, amb la finalitat de fer arribar a la Ciència i als seus treballadors, al nivell en el qual sempre va haver d'estar. Competir per una casella pel 0,7% amb l'església i ONG's, demostra el lamentable estat en el qual ens han deixat anys i anys de mala gestió i corruptela, i com sempre aquest dany no és a càrrec de qui ho va provocar, si no com en aquest cas, d'aquells que són dels únics que poden arribar a resoldre-ho, ciència, científics i investigació.

Si vols participar en la proposta i signar-la, fes un clic sobre el següent enllaç.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada