La cita del dia


“En els moments de crisi, només la imaginació és més important que el coneixement”
Albert Einstein

diumenge, 6 de gener de 2013

The culture of the new year...


Queixar-se de tot sense fer res al respecte, és una actitud poc positiva, que sols comporta angoixes a un mateix i a la gent que l’envolta.
Ens passem els dies treballant, esforçant-nos per arribar a tot, intentant que no falte res als nostres, i de vegades ens oblidem de nosaltres mateixos; però arriba el dia que ens plantegem la necessitat de reinvertar-nos, de pensar també en nosaltres. Atrevir-se o no és la qüestió, sols cal tenir l’actitud i les ganes de trencar amb les regles preestablertes.  Penseu, algunes d’elles estan per trencar-les. Qui t’ha dit, que cadascú de nosaltres no som els que ho hem de fer? Ens hem fet grans, veritat, però imaginat, menuda ventolera armaríem, no t’ho penses, segueix al teu sentit comú. Emocionalment pot deixar-te exhaust, però valdrà la pena. Sols aquell que es incapaç de vore palpa en l’obscuritat, pensa que el caràcter es una extensió de la personalitat.
Practiquem l'activisme pacifista, allunyem-nos de tot allò que implique rapidesa, canviem d’hàbits poc a poc, no ens deixem cap sensació pendent, és el millor elixir per al nostre benestar. El secret consisteix en ser un mateix, sense perdre de vista que l’objectiu últim es gaudir de la companyia dels que ens envolten, defugint de l’aclaparament i estrés que suposa estar actuant constantment. Sols així ens envoltarem de gent meravellosa, compromesa i empàtica.
Cal aprendre a escoltar, de fet si fem la mitjana del temps que emprem en escoltar a la resta ens podem sorprendre, i sols escoltant es pot establir un diàleg, molt necessari per arribar a la complicitat amb el interlocutor, i establir amb ell una amistat atemporal. Si hi ha que passar una estona dolenta, que almenys siga en classe, observar, callar i aprendre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada