La cita del dia


“En els moments de crisi, només la imaginació és més important que el coneixement”
Albert Einstein

dimecres, 28 d’abril del 2010

Sexe, sexe, i més sexe, mira que som animals.


“ El sexe m’obsesiona. Nit rere nit tinc somnis eròtics i la sola visió d’una femella atractiva en torna boig. Però el pitjor de tot és que el penis se m’ha posat de color verd. ¿Estic malalt? “

“La meua lleona és nimfòmana. Cada vegada que entra en zel vol fer l’amor almenys una vegada cada mig hora durant quatre o cinc dies amb les seues respectives nits. Estic esgotat, però no voldria que ella se n’adonarà. ¿No podries recomanar-me cap droga que millore la meua potència?”

“Soc una vespa de les figueres i estic terroritzada. Tots els mascles que conec deuen ser psicòpates, perquè en lloc de seduir-nos a les femelles, quan ens apropem, es dediquen a partir-se en dos a mossos . ¿Que puc fes per aturar-los?”


Són necessaris els homes ? Generalment si, però no sempre.
Mascle i femella formen una dicotomia fonamental i immutable, són la cara i la creu d’una mateixa moneda, el yin i el yan.
Ho dubtes?
En realitat, ell és menys essencial que ella. Així és. Una espècie pot arreglar-se-les sense ell, però no sense ella. Algunes espècies redueixen el nombre de mascles al mínim indispensable. Altres els fan desaparèixer totalment i no es compliquen la vida en el sexe. El que és més, no hi ha res immutable en que els sexes siguen dos, res predestinat en els papers desenvolupats per cadascun dels sexes. Algunes espècies, fins i tot transcendeixen el yin i el yan, i tenen sexes, però res tan avorrit com els simples mascles i les femelles. Qui? Quant? Per què? Com? Cal llegir :

Cosultorio sexual para todas las especies. Introducción a la biologia evolutiva del sexo. Olivia Judson. Editorial Ares y Mares.
Aquesta biòloga en aquest llibre ens ofereix una rigorosa introducció a la biologia evolutiva i ens explica l’origen dels intercanvis genètics, el complex procés del sexe, les pautes sexuals de la promiscuïtat, la infidelitat, l’homosexualitat i la monogàmia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada