La cita del dia


“En els moments de crisi, només la imaginació és més important que el coneixement”
Albert Einstein

divendres, 16 d’abril del 2010

Associació d'Alumnes i Exalumnes de Ciències Ambientals de la UNED


Des de fa poc tots els alumnes d'Ambientals conteu amb l'Associació d'Alumnes i Ex-Alumnes de Ciències Ambientals de la UNED, que sorgeix com iniciativa d'un ampli grup d'alumnes d'aquesta licenciatura, just l'any en què acaba la seua fase d'implantació, i quan ja comptem entre nosaltres (enhorabona!) amb els primers llicenciats.

Després de diversos cursos compartint estudis, inquietuds, aficions, dubtes i, per què no, diversió, un xicotet nucli inicial s'ha ampliat a diversos centenars de companys/es que volen fer un pas més en la seua relació amb el món de les Ciències Ambientals des d'una perspectiva que abaste des del començament de la formació en aquest ampli camp fins al terreny professional, amb tots els seus passos intermedis.

Aquest projecte naix amb el desig d'unir i canalitzar els nostres esforços i la nostra il.lusió, els coneixements que anem adquirint i les iniciatives que sorgeixen a nous camps d'exploració. El seu objectiu inicial és fomentar el contacte entre els alumnes i ex-alumnes de tots els centres associats a Espanya i a l'estranger, així com facilitar les nostres relacions amb la Universitat, amb altres associacions i amb aquelles institucions amb les que puguem compartir suport, coneixements o experiència. Més endavant s'aniran definint nous objectius, amb l'esforç i les aportacions de tots. Fins on arriben aquests objectius i els nostres èxits com a associació dependrà, sobretot, de nosaltres.

Sabem que tenim molt a aprendre, i també molt a aportar. Fem-ho.

Per registrar-te com a membre d'aquesta associació clicka sobre el títol de l'entrada, i en un moment entrarás en la web.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada