La cita del dia


“En els moments de crisi, només la imaginació és més important que el coneixement”
Albert Einstein

dimecres, 14 de novembre del 2012

Models cel·lulars


Si ens preguntem quin nivell d’organització es va tenir que aconseguir per permetre dur a terme les funcions vitals, sense cap dubte contestarem que la cèl·lula.

Tots els ésser vius estem formats per cèl·lules, i aquestes són la menor porció de matèria que es pot nodrir, relacionar i reproduir; és per això que se la considera la unitat de vida.

En les fotografies que es poden observar a continuació vos deixe la visió de les cèl·lules procariòtiques i eucariòtiques dels alumnes de 2n Q del Grau de Magisteri de la UV. Cal destacar que tenen una imaginació desbordant, i que com a professor d'ells em sent ben pagat de ser-ho.

Hem retirat el nom de les part, així com dels orgànuls en algunes d’elles per a que deixeu volar la imaginació, jugueu amb els vostres alumnes com ells ho han fet entre ells per familiaritzar-se en l’estructura cel·lular.


  Com podeu vore, la tecnologia també arriba al món cel·lular, aquesta cèl·lula presenta un interruptor per entrar en divisió cel·lular,és a dir, en mitosi, sols quan s’encén la llum es veuen els cromosomes condensat, apagada es troba en interfase.               
 Espere que disfruteu, tant o més, del que jo ho he fet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada